Şişli’deki birdürümcünün reklâm broşüründen harfi harfine aktarılmıştır.

Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlılarının ve geneldede Türk milletinin devamını engellemek için dış mihraklar tarafından gündemegetirilmiş şuurlu bir düzmecedir. Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturuşta götürendev gibi babayiğit atalarımızı ve tarlada doğum yaptıktan sonra bebeğinikundaklayıp, elde orak tarlada çalışmaya devam eden Türk kadınlarını; kalorihesaplayan, hapşırınca yatağa giren, fitness ve aerobik yapan çıtkırıldımtiplere dönüştürmek ve büyük Türk ırkını Çinliler, Japonlar gibi sıska, zayıf vesağlıksız bir ırk haline getirmektir.

İcabı halinde 240 kiloluk top mermisini tek başına namluya süren birbabayiğidin, kalori hesaplayan, yoğurtlu kebabı reddeden bir züppe halinegetirilmesinden daha büyük bir soykırım olabilir mi?

İç yağının, kuyruk yağlarının, anamızın Vita yağının kolesterol yaptığıpalavradır.
Kolesterol, kebapları yedikten sonra iki sise soda içerek ayarlanabilecek birgaz durumudur. Sakin bu oyuna düşmeyin.

Feminizm, kadın hakları, çevre şuuru ve eşitlik adi altında Türk kızlarınınakılları çelinerek, yemek yapmayı bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularınıabuk sabuk yiyeceklerle yetiştirecek, damak zevki gelişmemiş, sunta kılıklıdiyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmişlerdir.

Ayrıca kör olası dış mihraklar, bu kızlarımıza kebap, soğan, çiğ köfte vb.Lezzetleri yiyen, bardak bardak şalgam suyu içen yiğitlerimize hanzo-kıro gibisıfatlar takmayı öğretmişlerdir.

Ayrıca son yıllarda moda gibi gösterilmeye çalışılan Çin mutfağı diye bir şeyyoktur. Bu sözde mutfak, acayip zerzevat ile acayip mahlûkatın, wog adi verilenbir tencerede yarı pişmiş yarı çiğ olarak hazırlanıp insanlara eziyet olsun diyesopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazlıktır. Sakin kanmayın, sakin yemeyin.Helal değildir!

Unutmayın su uyur, düşman uyumaz! 


PAYLAŞIN


Bilgilendirme

Sitede bulunan paylaşım, dosya, bağlantılar her ne kadar tarafımdan yapılmış olsa da bazıları farklı istelerden esinlenmiş, alıntılanmış olabilir. Eğer sitede gördüğünüz bir paylaşımın size ait olduğunu düşünüyorsanız lütfen bana e-posta atmaktan çekinmeyin. En kısa sürede ilgileneceğimden şüpheniz olmasın

Habitat Templates  : shutterstock.com

İletişim Bilgilerim

Telefon:
Eposta: info@enginsari.com
Website: www.enginsari.com

YEDİEYLÜL İLKOKULU
Camiatik Mah. Güneş Sok.No:22
Kuşadası / Aydın, TÜRKİYE